Direktlänk till inlägg 19 mars 2010
Det här behöver du:
3 dl Ris & Bulgur
6-8 kycklinglårfiléer
½ dl kokosflingor
1 burk kokosmjölk
1 röd chilifrukt
Knappt en ½ gul röd paprika
½ gul lök
6-8 minitomater.
1 burk champinjoner
1 tsk salt
1 krm chilipeppar
1 msk olja
Gör så här:
Koka Ris & Bulgur enligt anvisning.
Dela ev. lårfiléerna ytterligare.
Kydda med salt och chilipeppar.
Stek kycklingbitarna ca 8 minuter på båda sidor.
Kontrollera att de är genomstekta och köttsaften är klar utan rosa inslag.
Dela lök, paprika i lagom stora strimlor.
Skär i chilifrukten och ta bort kärnorna och Strimla.
Lägg över i pannan för att steka med några minuter.
På med svampen och strö över kokosflingorna och lägg i tomaterna.
Häll på kokosmjölk och låt småputtra under lock ca 10-15 minuter.
Smaka av.. krydda eventuellt mer efter smak. (Tänk på att chillin är stark)
Servera kycklingröran med Ris/Bulgur/sweet chilisås och en god grönsallad.
Att vissa bara måste tro det värsta så fort man säger något! Orkar snart inte prata m vissa, griniga lätt stötta mm. Nääe fram för mer positiva tankar! ...
Jag måste ju bli bättre på det. Men i bland så orkar jag ju bara inte e så har jag bloggtorka. Är ju heller inget bra på att skriva el formuler mig så jag skämms lite över det. Men men man måste ju öva för att bli bättre så ni får stå ut m det ett ta...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|